Ladyroy

Damesdispuut Ladyroy is opgericht in 1992 en dus het oudste dispuut dat Changeant rijk is. Ladyroy telt momenteel meer dan 50 leden van jong tot oud. Ondanks het leeftijdsverschil, kunnen alle dames het heel goed met elkaar vinden. Dit wordt meestal duidelijk tijdens ons jaarlijkse weekendje weg en alle gezellige borrels die wij organiseren. Naast alle gezelligheid binnen het dispuut, geven wij ook 2 keer per jaar een feest. 1 feest organiseren wij zelf en de andere organiseren wij met ons broederdispuut Panino Moda. Wij houden van gezelligheid, wijn drinken en heel veel feesten natuurlijk!

Profuomo

Profuomo is het enige echte herendispuut van studentenvereniging Changeant sinds 1999. Gevestigd in Doorn, gekenmerkt door haar rebellie en individualisme door eenheid. Vaak gaan we samen borrelen, dagjes weg of andere activiteiten plannen. Het jaarlijkse weekend weg mag niet ontbreken natuurlijk. In dit dispuut kun je jezelf zijn en vind je echte vriendschap. Vriendschap, broederschap en gezelligheid staat bij ons op nummer 1! Als dispuut hebben we een netwerk dat goed vertegenwoordigd is in de mode-branche. Verder staan we bekend om het organiseren van meerdere feesten en activiteiten in en rondom Doorn. Waaronder de welbekende poolparty!

Chaos

CHAOS is sinds 1 april 2009 een super leuk, altijd gezellig en lekker gek damesdispuut van Changeant, waar je altijd jezelf kunt zijn! En doordat wij een jong dispuut zijn, hebben we nog altijd nauw contact met al onze oud-leden. We gaan vaak samen borrelen, samen naar de kroeg en samen naar feestjes, maar vinden het ook erg gezellig om lekker te kletsen op een terrasje. Daarnaast gaan we elk jaar met z’n allen een weekendje weg, dat ook altijd weer hilarische taferelen met zich meebrengt!

Omdat we vaak bij elkaar zijn, heeft iedereen een hechte band met elkaar opgebouwd, óók met de oud-leden die ondertussen al werkzaam zijn in de modebranche. We hebben dus een redelijk netwerk opgebouwd en dat kan erg handig zijn bij bijvoorbeeld het zoeken naar een stage of naar een baan.

Al met al, wij zijn een club gezellige, praatgrage meiden, die niet bang zijn om eens lekker gek te doen! Vandaar ons motto: Carpe diem, carpe noctum! (Voor de mensen onder ons die wonderbaarlijk geen latijn spreken: Pluk de dag, pluk de nacht!)

Dikke kus van alle Chaoten! XXX

Panino

Catwalk

Sinds 1995 is Damesdispuut Catwalk het gezelligste dispuut van Doorn! We zijn een dispuut met hechte gezellige meiden die houden van lekker eten, drankjes en feestjes, waarna de Catjes vaak wakker worden met een kater. Onze kleuren zijn het chique zwart met goud en dit zie je ook terug in de feesten die wij organiseren. Elk jaar organiseren wij onze Classy Sassy Sleepover Party én geven we een feest samen met ons broederdispuut Profuomo, waar we ook veel mee omgaan en leuke weekendjes weg of chill-/zuipavondjes mee plannen.

We vinden het leuk om met elkaar naar de kroeg en feestjes te gaan, samen te eten en sommige Catjes wonen zelfs samen. Maar ook de brakke ochtenden staan we bij elkaar op de stoep met een vette hap. Bovendien hebben we elk jaar met iedereen een Borrelboot, Catwalkdag, meerdere borrels en gaan we weekendjes weg. Onze oud-leden zijn allemaal werkzaam in de fashion branche en dit netwerk komt zeer goed van pas zodra je klaar bent met TMO en een stage of baan zoekt! Ook kan je je bij Catwalk op zakelijk gebied ontwikkelen door een functie in het bestuur op je te nemen.

Catwalk niet geweest, dan was het geen groot feest!

Heel veel liefs,
Damesdispuut Catwalk